TIMP DE PREPARARE: 10 min.
INGREDIENTE:
- Aprox. 100g Somon afumat
- 2 cutii de "Ceva fin - crema de branza si smantana" de la Delaco
- Marar proaspat (dupa gust, eu am pus 1 legatura de marar
MOD DE PREPARARE:
- Somonul afumat se taie fasii si de pune intr-un vas impreuna cu crema de branza si de smantana.
- Dupa ce ati tocat marunt mararul (nu cum am facut eu de l-am pus bucati mari) il adaugati si pe el in vasul in care ati pus si celelalte ingrediente.
- Dupa adaugarea tuturor ingredientelor amestecati cu mixerul pana se formeaza o crema uniforma.
- Nu insistati prea mult cu mixerul deoarece doriti sa va mai ramana niste urme de somon.
- La sfarsit puteti orna CREMA DE SOMON FUMÈ cu marar sau cu feliute subtiri de somon.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu