sâmbătă, 31 martie 2012

Paste cu pui si branza topita




INGREDIENTE:

  • 1 pachet de paste PANZANI
  • 2 pachete de branza topita
  • 1 piept de pui 





MOD DE PREPARARE:

  •                  se taie pieptul de pui in bucatele mici (se poate da si prin masina de tocat ~ asa am facut eu)
  •                  pastele se pun la fiert aprox. 7 min dupa ce clocoteste apa (vezi ce scrie pe pachetul de paste)
  •                  carnea tocata / bucatita se prajeste putin in tigaie, pana prinde putina culoare
  •                  dupa ce s-au fiert pastele, acestea se pun intr-un vas 
  •                  se adauga carnea, care se amesteca cu pastle
  •                  se pune putin ulei (1 lingura de ulei)
  •                condimente (sare, piper, busuioc etc.)
  •                  inainte de a pune preparatul la cuptor puneti deasupra felii de branza topita
  •                  introduceti pastele la cuptor si lasati-le aprox. 30 min



TIPS: puteti, inainte de a pune branza topita sa radeti niste cascaval si sa il amestecati cu pastele.






Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu