INGREDIENTE:
- 1 pachet de paste PANZANI
- 2 pachete de branza topita
- 1 piept de pui
MOD DE PREPARARE:
- se taie pieptul de pui in bucatele mici (se poate da si prin masina de tocat ~ asa am facut eu)
- pastele se pun la fiert aprox. 7 min dupa ce clocoteste apa (vezi ce scrie pe pachetul de paste)
- carnea tocata / bucatita se prajeste putin in tigaie, pana prinde putina culoare
- dupa ce s-au fiert pastele, acestea se pun intr-un vas
- se adauga carnea, care se amesteca cu pastle
- se pune putin ulei (1 lingura de ulei)
- condimente (sare, piper, busuioc etc.)
- inainte de a pune preparatul la cuptor puneti deasupra felii de branza topita
- introduceti pastele la cuptor si lasati-le aprox. 30 min
TIPS: puteti, inainte de a pune branza topita sa radeti niste cascaval si
sa il amestecati cu pastele.
Pofta buna!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu