luni, 16 aprilie 2012

Pasca




Timp de preparare: 40 min


Ingrediente: 

  • 6 galbenusuri de ou
  • 6 linguri de zahar
  • jumatate de pachet de unt
  • jumatate de kg de branza de vaci
  • 3 linguri de faina
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • stafide (dupa gust)
  • 1 plic de praf de copt
  • zeama de lamaie

Mod de preparare: 

  1. Amestecati galbenusurile + zaharul + untul + branza de vaci + faina + zahar vanilat + stafidele
  2. Praful de copt se stinge cu zeama de lamaie, apoi de amesteca cu restul compozitiei
  3. Compozitia se pune intr-o tava si se baga la cuptor pentru 30 min
  4. Se scoate din cuptor si se serveste dupa ce se raceste!




Pofta buna!



   




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu