- 3 oua
- 150g zahar
- 1 zahar vanilat
- 75ml ulei
- 1 cana faina (daca vreti sa fie compozitia mai groasa puneti mai multa faina)
- 1 lingurita de praf de copt
Preparare:
- se incalzezte cuptorul pana la 180 grade
- zaharul + zaharul vanilat + ouale se mixeaza pana ce se formeaza o crema (aprox. 5 min.)
- se adauga uleiul in fir subtire (ca la maioneza) si se mixeaza in continuare
- se adauga faina (putin cate putin) + praful de copt si se mixeaza pana se omogenizeaza
- la sfarsit se poate adauga ciocolata, fructe confiate etc. dar tineti cont ca sunt destul de grele si se duc la fund
- tineti tava aprox. 2 min la foc puternic (180 grade), apoi dati focul la minim
- scoateti tava dupa aprox. 25 min.
Am incercat si eu reteta si au iesit foarte bune! Le-am facut cu fulgi de ciocolata si gem de zmeura
RăspundețiȘtergereFelicitari!!!!