duminică, 8 aprilie 2012

Cartofi umpluti





Timp preparare: 60 min

Ingrediente

  • 4-5 cartofi mari
  • 150 gr de porumb
  • o ceapa mare
  • 100 gr cascaval vegetal
  • alte legume (dupa gust)




Mod de preparare 
1.   Spala bine cartofii, apoi curata-i de coaja si taie-i pe fiecate in jumatati, pe lung si scobeste-i pe mijloc cu ajutorul unei lingurite. Nu arunca miezul de la cartofi! 

2.   Taie ceapa marunt, la fel si crenvustii vegetali si caleste-i impreuna cu porumbul. 

3.   Amesteca apoi si miezul de cartof si umple cu aceasta compozitie cartofii. 

4.   Presara peste fiecare cascaval ras sau taie cate o felie de cascaval vegetal si aseaz-o pe fiecare jumatate de cartof.

5.   Aseaza cartofii umpluti intr-o tava unsa cu ulei si da-i la cuptor pana cand se topeste cascavalul, cca 20 de minute.  



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu