Timp preparare: 60 min
Ingrediente
- 4-5 cartofi mari
- 150 gr de porumb
- o ceapa mare
- 100 gr cascaval vegetal
- alte legume (dupa gust)
Mod de
preparare
1. Spala bine cartofii, apoi curata-i de
coaja si taie-i pe fiecate in jumatati, pe lung si scobeste-i pe mijloc cu
ajutorul unei lingurite. Nu arunca miezul de la cartofi!
2. Taie ceapa marunt, la fel si crenvustii
vegetali si caleste-i impreuna cu porumbul.
3. Amesteca apoi si miezul de cartof si umple
cu aceasta compozitie cartofii.
4. Presara peste fiecare cascaval ras sau
taie cate o felie de cascaval vegetal si aseaz-o pe fiecare jumatate de cartof.
5. Aseaza cartofii umpluti intr-o tava unsa
cu ulei si da-i la cuptor pana cand se topeste cascavalul, cca 20 de
minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu