duminică, 8 aprilie 2012

Supa crema de spanac





Timp preparare: 30 minute


Ingrediente
  • 1 kg spanac crud
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  • marar proaspat


Mod de preparare 
1.     Spalati bine spanacul si il tai marunt. 

2.     Intr-o cratita puneti o lingura de ulei de masline si caliti cateii de usturoi taiati bucatele. 

3.     Cand s-au clit adaugati spanacul si puneti un varf de sare. 

4.     Dati focul la mic si lasi sa se caleasca, mestecand din cand in cand. El va lasa apa asa ca nu se va arde. 

5.     Dupa ce este calit (luati o culoare sticloasa), adaugati apa si mai lasati sa fiarba putin, pana sunt si coditele moi. Nu puneti foarte multa apa, ca sa fie cremos.

6.     Taiati mararul marunt si il adaugati la sfarsit.



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu