duminică, 8 aprilie 2012

Tort de biscuiti cu cafea



                     Tort de biscuiti cu cafea

Timp de preparare: 40 minute
Ingrediente
  • 300 g biscuiti
  • 200 gr unt vegetal sau margarina 
  • 200 g zahar 
  • 2-3 linguri de cafea espresso facuta 


  • 1 lingurita esenta de rom
  • 100 gr rahat
  • 50 gr coafa de portocala confiata
Mod de preparare :
  1. Frecati bine zaharul cu untul. 
  2. Adaugati din cand in cand cate o picatura de cafea pana cand obtineti o crema densa.
  3.  Puneti deoparte 2-3 linguri, apoi amestecati crema cu biscuitii sfaramati. 
  4. Adaugati rahat si coaja de portocala, taiate cubulete. 
  5. Pune-ti compozitia pe un platou , dati-i forma de tort si acoperiti cu crema ramasa. 
  6. Ornati cu bombonele decor!

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu