Ingredinte:
Pt. crema
- 100 g cacao
- 1 pachet unt
- 2 oua
- 1 cana de zahat pudra (150 g)
- 1 plic de zahar vanilat
Altele
- 1 blat de tort
- 1 cutie de compot de fructe (ananas, piersici etc.)
- frisca (pt. ornat tortul)
Mod de preparare:
- Se amesteca cacaoa + zaharul + ouale + zaharul vanilat
- Amestecul se pune pe foc la BELL MARINE pana se omogenizeaza (focul sa fie dat pe minim si amestecati usor dar constant)
- UNTUL: il puteti toti si dupa racire puteti scurge apa sau puteti sa il lasati cum este insa trebuie sa aveti mare grija sa nu se taie compozitia atunci cand amestecati
- Dupa ce crema de ciocolata s-a omogenizat, lasati-o la racit!
- Dupa racire amestecati untul si ciocolata cu mare grija!!!!!!!
- Dupa ce ati amestecat bine puteti sa insiropati blatul (dar nu foarte mult)
- Pe fiecare strat puneti crema de ciocolata si fruste
- La sfarsit puteti orna tortul cum doriti
intr-un alt vas, mai mare, pe care il umpleti cu apa
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu