luni, 23 aprilie 2012

Tort de ciocolata




Ingredinte:
Pt. crema
  • 100 g cacao
  • 1 pachet unt
  • 2 oua
  • 1 cana de zahat pudra (150 g)
  • 1 plic de zahar vanilat
Altele
  • 1 blat de tort
  • 1 cutie de compot de fructe (ananas, piersici etc.)
  • frisca (pt. ornat tortul)

Mod de preparare:

  1. Se amesteca cacaoa + zaharul + ouale + zaharul vanilat
  2. Amestecul se pune pe foc la BELL MARINE pana se omogenizeaza (focul sa fie dat pe minim si amestecati usor dar constant)
  3. UNTUL: il puteti toti si dupa racire puteti scurge apa sau puteti sa il lasati cum este insa trebuie sa aveti mare grija sa nu se taie compozitia atunci cand amestecati 
  4. Dupa ce crema de ciocolata s-a omogenizat, lasati-o la racit!
  5. Dupa racire amestecati untul si ciocolata cu mare grija!!!!!!!
  6. Dupa ce ati amestecat bine puteti sa insiropati blatul (dar nu foarte mult)
  7. Pe fiecare strat puneti crema de ciocolata si fruste
  8. La sfarsit puteti orna tortul cum doriti
BELL MARINE: vasul cu compozitie se pune 
intr-un alt vas, mai mare, pe care il umpleti cu apa

Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu