duminică, 2 septembrie 2012

Plachie de crap cu cascaval





Aceasta reteta este una dintre specialitatile lui tata, reteta este preferata noastra de fiecare data cand sarbatorim un eveniment important. Foarte delicios si destul de satios datorita cascavalului!

Ingrediente:
  •          800-1000g  file de Crap romanesc
  •          150g cascaval (de preferat mai tare si putin sarat)
  •          3 rosii (pentru ornat)
  •          Rosii cubulete
  •          3 cepe mijlocii
  •          ½ ardei gras
  •          Condiment (piper, busuioc,sare)

Mod de preparare:
  1.      Ceapa se da pe razatoare si se caleste pana devine aurie, se adauga ardeii taiati suvite si se adauga condimentele
  2.      Se asterne pe fundul unui vas de jena
  3.      Peste stratul de legume se aseaza bucatile de peste, iar deasupra acestuia se pune un strat de felii de cascaval de aprox 5-7mm (in functie de consistenta cascavalului)
  4.      Dup ce se aseaza toate frumos se pun deasupra rondele de rosii si se condimenteaza
  5.      Se baga la cuptor pentru 45 min la 180grade.


Pofta buna!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu