Aceasta reteta este una dintre specialitatile lui tata, reteta este preferata noastra de fiecare data cand sarbatorim un eveniment important. Foarte delicios si destul de satios datorita cascavalului!
Ingrediente:
- 800-1000g file de Crap romanesc
- 150g cascaval (de preferat mai tare si putin sarat)
- 3 rosii (pentru ornat)
- Rosii cubulete
- 3 cepe mijlocii
- ½ ardei gras
- Condiment (piper, busuioc,sare)
Mod de
preparare:
- Ceapa se da pe razatoare si se caleste pana devine aurie, se adauga ardeii taiati suvite si se adauga condimentele
- Se asterne pe fundul unui vas de jena
- Peste stratul de legume se aseaza bucatile de peste, iar deasupra acestuia se pune un strat de felii de cascaval de aprox 5-7mm (in functie de consistenta cascavalului)
- Dup ce se aseaza toate frumos se pun deasupra rondele de rosii si se condimenteaza
- Se baga la cuptor pentru 45 min la 180grade.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu