Ingrediente
# Pentru blat gasiti aici reteta
# Gem de zmeura
- 100 g cacao
- 1 pachet unt
- 2 oua
- 1 cana de zahat pudra (150 g)
- 1 plic de zahar vanilat
# Frisca
Mod de preparare
Crema de ciocolata:
- Se amesteca cacaoa + zaharul + ouale + zaharul vanilat
- Amestecul se pune pe foc la BELL MARINE pana se omogenizeaza (focul sa fie dat pe minim si amestecati usor dar constant)
- UNTUL: il topiti si dupa racire puteti scurge apa sau puteti sa il lasati cum este, insa trebuie sa aveti mare grija sa nu se taie compozitia atunci cand amestecati
- Dupa ce crema de ciocolata s-a omogenizat, lasati-o la racit!
- Dupa racire amestecati untul si ciocolata cu mare grija!!!!!!!
Am taiat pe lungime blatul de 2 ori si deasupra fundului de blat am pus gem de zmeura iar in urmatorul spatiu am pus crema de ciocolata. A fost delicios!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu