joi, 20 septembrie 2012

Tort "Negro"


Ingrediente

# Pentru blat gasiti aici reteta


# Gem de zmeura

  • 100 g cacao
  • 1 pachet unt
  • 2 oua
  • 1 cana de zahat pudra (150 g)
  • 1 plic de zahar vanilat

# Frisca

Mod de preparare

Crema de ciocolata:
  1. Se amesteca cacaoa + zaharul + ouale + zaharul vanilat
  2. Amestecul se pune pe foc la BELL MARINE pana se omogenizeaza (focul sa fie dat pe minim si amestecati usor dar constant)
  3. UNTUL: il topiti si dupa racire puteti scurge apa sau puteti sa il lasati cum este, insa trebuie sa aveti mare grija sa nu se taie compozitia atunci cand amestecati 
  4. Dupa ce crema de ciocolata s-a omogenizat, lasati-o la racit!
  5. Dupa racire amestecati untul si ciocolata cu mare grija!!!!!!!

Am taiat pe lungime blatul de 2 ori si deasupra fundului de blat am pus gem de zmeura iar in urmatorul spatiu am pus crema de ciocolata. A fost delicios!


Pozele sunt facute de  "Rob Studio Photography"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu