marți, 29 mai 2012

Salată de conopidă şi morcovi




Timp de preparare: 20 min

Ingrediente:


  • 1 conopidă mică 
  • 2 morcovi raşi 
  • 1 ceapă roşie
  • 2 linguriţe de capere 
  • 2 linguriţe de pătrunjel 
  • 1 lingură de oţet din vin alb 
  • 1 linguriţă de muştar Dijon
  • 2 linguri ulei de măsline 
  • 1 linguriţă de maioneză


Mod de preparare:


  1.  Se desface o conopidă mică în bucheţele, tăindu-le pe cele mari în felii subţiri. 
  2. Se amestecă cu 2 morcovi raşi,1 ceapă roşie tocată mărunt, 2 linguriţe de capere clătite şi scurse şi 2 linguriţe de pătrunjel tocat. Se amestecă 1 lingură de oţet din vin alb cu 1 linguriţă de muştar Dijon, se asezonează, apoi se adaugă 2 linguri ulei de măsline şi 1 linguriţă de maioneză. 
  3. Se toarnă peste salată şi se amestecă bine.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu