Timp de preparare: 20 min
Ingrediente:
- 1 conopidă mică
- 2 morcovi raşi
- 1 ceapă roşie
- 2 linguriţe de capere
- 2 linguriţe de pătrunjel
- 1 lingură de oţet din vin alb
- 1 linguriţă de muştar Dijon
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriţă de maioneză
Mod de preparare:
- Se desface o conopidă mică în bucheţele, tăindu-le pe cele mari în felii subţiri.
- Se amestecă cu 2 morcovi raşi,1 ceapă roşie tocată mărunt, 2 linguriţe de capere clătite şi scurse şi 2 linguriţe de pătrunjel tocat. Se amestecă 1 lingură de oţet din vin alb cu 1 linguriţă de muştar Dijon, se asezonează, apoi se adaugă 2 linguri ulei de măsline şi 1 linguriţă de maioneză.
- Se toarnă peste salată şi se amestecă bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu